fredag 28 mars 2008

Bloggportalen

Eftersom ryktet om Bronkens storhet spridit sig till världens alla hörn finns Bronken numera representerad på den eminenta sidan "Bloggportalen":

onsdag 19 mars 2008

Who watches the Watchmen


Apropå att Lou Reed just nu läser mästerverket Watchmen. Och apropå den gången Bruno Skär och Jonny försökte lura mig att vi skulle komma till en fest som Kriss Kross, det vill säga med byxorna bak och fram. Jag visste ju såklart att dom jävlades. Och apropå min gamla klasskamrat Mats, även känd som krokodilen, som alla lurade att han var bjuden på maskerad. Han dök upp i krokodilkostym och efter det heta just krokodilen. Serien är tagen från bloggen Allt jag minns.

onsdag 12 mars 2008

Saker att göra i GBG:



-I Gbg bör man besöka Pizzeria Paris vid Handels, där serverar den s.k. vikingbåten även känd som "såret".
-Du måste besöka Valand vid Valand för att testa hur en riktig köttmarknad känns.
-Hänga på andra Långgatans budgetställen, inte Kellys, utan på de nya där emokidsen numera dominerar.
-Sticka ner till röda sten och gå på technofest i det gamla pannhuset (vet inte ifall det är säsong dock).
-Gå på minst en noisespelning (black dice, wolf eyes, sunn o))) eller liknande) på antingen Nef, Pusterviksteatern eller det där gamla skyddsrummet i gamlestaden (om inte Bruno Skär är där så är det inte äkta noise, så håll koll efter en lång snubbe med krulligt långt hår som oftast står orörlig längst bak i lokalen och intensivt stirrar på högtalarna. Fladdrar hans polisonger av basen så är det äkta).
-Dricka ett ölpaket, dvs en flasköl och en stor stark.